Monday 3 June 2019

all we do..cand vrem

Ce faci cand vrei?Cand vrei sa impresionezi, cand vrei sa dai totul, cand vrei sa renunti la tine..te enervezi? Dar cand vrei sa arati ca esti cel mai bun..Iti calci pe ego? Ce mai conteaza ego atunci cand vrei?
Te trezesti si la 5 atunci cand vrei ceva.
De ce?
Nimeni nu stie, doar tu.
Te-ai trezit vreodata la miezul noptii pentru ca mai aveai 5 pagini de citit? ..Eu da.
Te-ai trezit vreodata pentru ca uitasesi ceva?..Si eu.

Cand vrem ceva cu adevarat actionam cu toata fiinta noastra indiferent de ego, reguli sau societate, moraliate.Stim ca asta vrem.Sa fim noi cumva sau sa facem ceva pentru cineva. Si atunci nu mai conteaza nimic si nimeni, nu?
Pana cand te trezesti din dulcea agonie si realizezi ca esti mandru, sau rusinat..sau incantat sau nu mai vrei sa dai ochii cu nimeni.
Tot ce facem e sa ne demonstram noua sau, mai trist, celorlati ce putem face.

imi zicea un prieten ca s-a saturat sa arate ce stie ce poate, zi de zi..ca e un cosmar. Eu una ma simt fericita ca pot demonstra asta zi de zi.

___________________


S-a trezit cu zambet. S-a intins cat era de lunga (sau nu) si a simtit ca totul capata o alta forma. Motanul dormea la picioarele ei,lumina diminetii umplea camera, se auzeau pasari broaste si copacii de afara. Cand s-a intors, i-a vazut chipul linistit. Ar fi vrut sa-l sarute macar pe frunte..dar s-a gandit sa nu-l trezeasca. Si-a inceput ziua cu ganduri senine, cu chipul lui dormind imprimat pe retina si suflet. Putea sa se intample orice in ziua aia, ea avea imaginea, senzatia si cadoul ei.


No comments: