Thursday 11 June 2015

life is more than music

Ai vreun prieten de o mie de ani? Nu, nu de o mie..de 20-30 dar sa-ti fie prieten. Nu-i asa ca duce  o viata total diferita de a ta? Si culmea tu cumva ai dori  sa experimentezi  ce traieste el si vice versa.
Vrei sa ai familie, dar fara soacra si fara responsabilitatile alea, vrei sa calatoresti si sa vezi, sa te duci, sa dansezi, sa bei, dar fara singuratatea de sambata dimineata( ma rog, pranz). Eu am ajuns la concluzia ca nu le poti  avea pe toate.
Nu poti fi o mama responsabila cu o cariera si viata sociala si timp pentru tine si hobby-urile tale.Clar, poti sa iei copilul la schi sau hiking (cu un pic mai mult bagaj si un ritm mai putin alert, se poate), dar duminica dimneata cand vrei  sa mergi la sala copilul trebuie hranit si  daca nu ai cu cine- unde sa-l lasi?Te risti sa gasesti casa in flacari sau copilul atarnat de lustra? Da, iti gasesti altele.Renunti la sala, mergi cu progenitura in parc si cat el se joaca in nisip tu faci flotari, genuflexiuni si alergare cu picioarele la piept pe loc. SE POATE :) (am vazut eu la altii :p )
Ceea ce doresc prietenilor, de o mie de ani sau nu, care sunt ca noi sau nu: sa nu uite cine sunt si ce-si doresc si sa-si asume toate actiunile.

Life is more than this..e muzica, e cantec, sunt emotii si trairi intense, responsabilitate si moralitate, asumare si  curaj,calatorii, zambete, vigurozitate, bucurie, teama, constientizare, prioritizare, dorinta de mai mult, lacrimi de fericire sau  de furie( nu  cred in lacrimi de suparare)..Una avem.

Nu putem controla nici ieri nici maine, dar putem trai azi cu mai multa muzica, sau mai putina, important e sa fim noi, impacati si  impliniti cand punem capul pe perna seara.

LIGHT A CANDLE, DREAM ABOUT CATS AND DOGS, YOU AND ALL THE SILENCE AND THE NOISE IN THE WOLRD



No comments: