Wednesday 10 September 2014

cu umbra unui copac?

Cine te indeamna sa mergi inainte pe drumul asta? Ce postezi pe retelele de socializare? Ce postezi pe blog?La ce evenimente anunti ca te duci? Esti tu?
Nu te cred.
Tu esti atunci  cand deschizi ochii  de dimneata, gandul ala, esti tu.Fericit sau nu, multumit sau nu, infricosat sau  gata sa incepi o noua zi, ala esti tu.Ce se dezvolta ulterior pe parcursul zilei nu mai  esti tu. Esti doar influenta evenimentelor, tabieturilor, oamenilor cu  care intri in contact.
Voiai  sa suni, sa dai un semn dar nu  ai  facut-o pana la urma.De ce?Ti-ai  ascultat ego-ul..mda..ala nu esti  tu, e cumulul exprientelor, e aposteriori fiintei tale. Inteleg..nu tot timpul.
Ne-am construit cumva si  de cele mai multe ori e tare greu  sa privim in interior, sa vedem ce vrem de fapt.Cum am fost crescuti, moralitatea, valorile,oamenii cu  care am interactionat.
Culmile pe care vrem sa le atingem sunt construite din exterior?Cine esti  tu ?
Tu esti cel de dimineata, esti cel  ce reactioneaza in conditii  extreme, esti  cel  ce spune nu...sau  da..atunci  cand calci peste toate valorile si limitele pe care ti le-ai impus, pentru ca doar asta stiai.
Si dupa aia zambesti, usurat cumva ca ai  reusit si nu stiai ca ai  forta aia in tine, ca ai  trait pana acum cu  puterea aia de a alege apriori:da sau nu.
Ne ingropam in cutume fara sa stim clar ce inseamna.Si suntem atat de entuziasmati  cand scapam de ele.

Find a goal; stick to  it, do not let anyone else messing with your shit.
O sa gasesti ce cauti.

A venit..da..acopera-mi inima cu  ceva




No comments: