Wednesday, 20 June 2012

cea mai lunga noapte

Cand ai  devenit curva? Cand ai inceput sa te vinzi, cand ai  inceput sa fii indiferent, sa nu mai simti, sa-ti pierzi  valorile?! Cand ai  inceput sa nu mai visezi, sa nu mai  vrei, sa nu mai  vrei  sa simti, sa nu mai stii ce simti..cand au inceput sa paleasca visele, sa se crape bula ta de cristal, sa se crape zidurile sufletului..Cand ai inceput sa nu mai  vrei  sa simti, sa nu mai  vrei  sa traiesti in lumea asta, cu oamenii  astia cu  gandrurile astea, cu tine..? Cand ?

Ai crezut, ai simtit, ai incercat  sa te ridici, sa simti, sa lupti, sa-ti  ceri iertare pentru  ce esti, pentru  ce ai  fost..Iti doresti  sa traiesti  alta viata, altundeva , altcumva, intr-o alta bula.

Te zbati, urli pe interior, la exterior, taci, inghiti, te ascunzi  sau te porti  fatis. Esti furios sau nu..

Zambesti la cei  din jur, surazi , te uiti cu mila..cine are ochi  sa vada, vede cine nu..conteaza..nu?
Alergi  de nebun pe strazi , te lupti cu  demonii, plangi, te opresti la margine de bordura si  te gandesti..pentru  ce? am visat?

Ce am fost  ne construieste sau  ne defineste? Ne schimba, invatam sau ramanem in aceeasi mocirla, in aceleasi  ganduri  ca la 17  ani?........


Plang..dupa mult mult timp plang...nu vreau mila nimanui..as vrea sa dispar sa ma evapor si  sa nu ma planga nimeni  sa nu mai planga nimeni..As putea sa dispar?As putea sa cer mila fortei supreme sa ma faca sa dispar?Oricum nu  am rost..sau poate rostul unora e sa le faca rost  altora?


concluzie..iubesc dupa mult timp..se pare ca nu e de ajuns..iubirea mea nu conteaza, pentru ca se pare ca e mai mica decat asteptarile.pe mine ma bucura..simteam ..dupa o mie de ani simt..si sunt sincera ..cu  tot ce sunt si am fost sperand in continuare ca cel care ma iubeste sau ma va iubi  o va face chiar daca am un cacat pe cap. Insa oamenii nu sunt construiti asa..sau poate nu am dat eu de aia care sa treaca peste mirosul de rahat si sa vada dincolo...


 

10 comments:

cristina said...

buna, nu te cunosc, insa stiu ca nimic pe lumea asta nu merita sa te simti asa si sa gandesti asa. imi cer scuze ca indraznesc sa-ti dau un sfat: schimba-ti obiceiurile care nu-ti fac bine.indiferent daca simtim asta sau nu, cu totii avem resurse sa ne ridicam dupa orice cadere si sa ne bucuram din nou de viata. apeleaza la oamenii in care ai incredere sau la un psiho-terapeut, cu siguranta vei gasi calea cea mai buna. inca o data, imi cer scuze daca acest mesaj te deranjeaza. take care!

cata said...

karma's a bitch :)

marul said...

esti curva la 17 ani ? da' stiu c-ai inceput devreme ... daca ai sa mai crezi mult asta despre tine , esti mancata ...

zwerg said...

@ marul: a trebuit sa citesc de 2 ori comentul ca sa-mi dau seama legatura pe care ai facut-o.Gandurile de la 17 ani si omul care devine curva in timp sunt sunt 2 lucruri total diferite din punctul meu de vedere

Junk said...

Ah, poetic justice...

si judecand dupa al doilea comment, se pare ca nu sunt singurul care crede asta ;)

zwerg said...

.. and justice for all :) poetic or not

Junk said...

Poetic justice = an outcome in which vice is punished and virtue rewarded, usually in an ironic twist of fate intimately related to the character's own conduct. ;-)

Anonymous said...

Si daca totul e o poveste intortocheata atunci cum sa o judeci? Si daca totul e o mare adunatura de minciuni? Si daca nu e vorba de curve si de futut cu cine apuci? Si daca prin inselat nu ma refer la futut animalic? Si daca "tarfa" nu e doar un inscris pe un perete si e o cicatrice pe un suflet care nu ti-a gresit cu nimic? De ce sa minti? De ce sa inseli? De ce sa fii hain? Trecutul nu inseamna nimic atata vreme cat ramane in trecut!

Alexandru Radulescu said...

Pitic "there is nothing good or bad but thinking makes it so"! Te pup!

P.S. Vreti sa faci liniute impotriva unui BMW?

zwerg said...

Junk: ;) yep, truly ironic twist of fate: ramane doar sa invatam din asta
Alex: stiu dar nu e tot timpul usor,cat despre liniute Tob asta asteapta :D
Anonim: nu te pot contrazice si nici nu vreau.Trecutul ramane trecut.