Thursday, 29 March 2012

uscita lato..

destro...sau pe acolo..oricum era spre battistini. Cu alte cuvinte am vizitat orasul pe cele cateva coline, orasul nemuritor, orasul plin de istorie, orasul pastelor si pizzei, al inghetatei, statuilor, pietrelor, romanilor imigranti, a celor ce vorbesc tare si afectat, al cafelei si vinului, scuterelor, motocicletelor si masinilor mici, al modei, pietelor si fantanilor, al culturii si iar al pietrelor.


cum poti sa te relexezi? Simplu: taci, savurezi, te bucuri de vizual si senzitiv..de gustativ si de faptul ca nu ai nicio grija pentru 4 zile( ma repet) ceea ce doresc la toata lumeadeja mi-e dor de crema fredo de cafea cu ginseng, de vinul bun, de soarele ce-mi batea in ochi, de oamenii amabili gratuit, de inghesuiala din fata tablourilor lui Dali, de tigara fumata la templul lui Caesar, de sentimentul de bine din gradina de portocali si de berea din Borghese, de cele 4 zile de autism minunat..


2 comments:

Cosmin Constantin said...

roma sucks.
mai putin limoncello.

zwerg said...

ai uitat de ravioli cu spanac, vin rosu demi-sec baut in campo dei fiori, inghetata,pizza cu asparagus, salata de sparanghel cu rucola kosher, multa liniste , stat in "dos" pe iarba si baut bere fara sa-ti zica nimeni nimic, ducati :p si fiat500 din alta epoca parcat perpendicular pe trotuar s.a. go again cu alti ochi si alta stare de spirit, poate o sa vezi/simti si ceva ce nu sucks