Thursday 26 January 2012

I love vs I want

am capatat un obicei ciudat  de a scrie joi :).
Nu.
Acum  am gasit un pic de liniste sa reflectez la tot ce s-a intamplat  in ultima perioada. Ca de obicei  se intampla lucruri fie ca eu  vreau  sau nu si  ma afecteaza mai mult sau mai putin.Ah..mi  s-a zis ca sunt trista..nu ..nu sunt.Doar analizez, reflectez si incerc sa fiu impulsiva atunci  cand e cazul(  da, stiu  asta nu inseamna sa fii impulsiv).
Am avut cea mai  urata noapte din viata mea, cele mai urate doua zile din viata mea chit ca toti prietenii  au  fost  acolo, cele mai mari dureri, cele mai  crunte decizii..suna grav..nu  e chiar asa.Doar ca m-a durut, m-am bucurat si  am trecut mai  departe .
Acum citesc, ascult si traiesc..un pic altfel
Am avut discutii lungi..am gatit, am pictat, am citit,am gandit si..last but not least..am dormit.Asta inseamna ca  un  spirirt odihnit scrie acum :)


Ce simti  cand vorbesti cu mine? Daca as vorbi mai incet?Daca as vorbi mai  rastit ? Daca ti-as zice ca..te iubesc, sau  urasc..ce ai zice? Daca maine la ceai iti zic sa dispari sau  sa ramai langa mine toata viata..cum reactionezi?
Azi am facut  un om de zapada pe pervaz..acum  e jumate topit de la caldura din casa si  jumate acoperit cu  zapada proaspata, seamana cu o meduza..mda..stau  si ma gandesc..asta iese din mainile mele?  o meduza?..
Daca mai aud  o  data te iubesc ala de este egal cu  eu  vreau, ma duc pe campii cantand , sau ..nu..o  sa rad si o  sa cant in acelasi timp.Iubirea nu  este acelasi lucru  cu posesiunea( multam radulescule pentru confirmare - credeam ca sunt singura).Nu mai  vreau  sa aud cuvantul  asta, cuvintele astea..Nu nu sunt intr-un moment de negare doar ca  nu mai  vreau  sa aud cum acest cuvant minunat  se deformeaza, se banalizeaza , se duce naibilor..Nu-l mai folositi, va rog..decat  daca fix asta va trece prin vine..nu  va mai  ascundeti pe voi in spatele a doua cuvinte.Te vreau  nu  este egal cu  te iubesc..nu o  sa fie niciodata,te doresc..nici  atat.Poti  sa renunti  la tine pentru o fiinta pe care doar  o doresti?  Dar.. o  respecti? Poti  sa  o minti?Poti sa te uiti in ochii  ei sa-i marturisesti cine  esti cu  toata rusinea de rigoare?


.................................................................................

intre timp ne odihnim in asteptarea minunatelor partii si  visam la ski urban si  ceai lung si mut si vin chilian dulce 

2 comments:

Mihai said...

Interesant blog. Legat de postare, cred ca e vorba de o lipsa de comunicare. Cateodata incercam sa aflam daca celalalt gandeste ca noi. Iar atunci cand incercam sa gandim ca el... gandim tot ca noi! Asadar, cautam dovezile noastre pentru gandirea celuilalt. Ceva nu se potriveste.

zwergverboten said...

multumesc.Nu incerc sa vad daca celalalt gandeste ca mine, stiu sigur ca nu e asa, incerc doar sa gasesc o logica( a mea ce-i drept) in ceea ce cred/gandesc cei de langa mine.