Wednesday, 13 April 2011

pasiuni

De cand ma stiu am avut mii de pasiuni sau mai degraba am vrut sa incerc de toate sa vad unde ma potrivesc, unde ma definesc, unde ma regasesc si ma simt in apele mele.La 4 ani ma dadeam cu fundul de pamant ca eu vreau gimnastica, ai mei au facut ce au putut si m-au trimis la gimnastica - da ma visam Nadia( no comment), la 7 ani am vrut sa fac muzica - fie vorba intre noi tot vreau de atunci - asa ca iar m-am dat cu fundul de pamant ca vreau la vioara.Dupa 6 ani am renuntat si m-am apucat de flaut si de canto:1 an flaut( ce frumos suna, ce greu e sa -ti tugui buzele asa) si mai multi canto - am renuntat ca voiam sa fac scoala normala , nu de muzica si repetitiile erau de 3-4 ori pe saptamana 4 ore/sedinta. M-am apucat de cantat singura la chitara - tot e bine.Dupa care s-a trezit sportiva din mine:alpinism, aerobic, am invatat sa si bicilesc in clasa a 10-a( din nou no comment)
Prin facultate m-a apucat motociclismul si ma tot tine de atunci.la fel si ski-ul.Nu as renunta la asta never.Dupa facultate mi-a facut cu ochiul kite-ul - inca imi face...dar goana asta a timpului ma face sa ma duc din ce in ce mai rar sa vanez vant.
De cativa ani gatesc - da e si asta o pasiune:iubesc sa amestec ingrediente, contimente, prafuri in oala sau sa astept rumenitul cuptorului.
A venit primavara - am scos motocicleta, am pus in cui schiurile. Cu motocilismul treaba sta altfel decat toate celelalte pasiuni safe.Mama se sperie in fiecare an cand scot monstrul de la iernat, eu am emotii de fiecare data cand ma urc pe el, cei din jurul meu se uita intrebator( cei care nu ma cunosc) sau fac glumite.S-au intamplat multe, dar asta e o alta poveste, care sa ma faca sa renunt insa fara efect. Sentimentul pe care il am cand sunt pe doua roti este incomparabil( si vorba aceea:bungee jumping, alpinism la liber, kite) si cred ca ar fi si mai puternic intr-o tara civilizata ( asta pentru ca nu pot sa-mi iau cine stie ce "capritza" sa sar gropi sau sa o iau pe aratura -deh.. Romania e perfecta pentru off-road)

Am pasiuni, da..si iubesc oameni cu pasiuni


edit:si imi place sa scriu mai mult decat sa vorbesc (asta chiar daca nu se vede mereu..hihii)

No comments: