Thursday 25 June 2009

povesti

si ma duc la chef, ma asez la masa, 3 furculite in stanga, 3 in dreapta, vreau sa comand ceva, nu se poate...meniul era ales dinainte, sa-mi bag pulul. Ora 08.30, vama, beat...vine unu la mine: esti prea agitat, ia un joint...mort, dau sms



agitatie mare in familia monstruoasa din cauza aniversarii prietenului colegei, care este prietena cu prietena si totodata sefa lui ghetiu.legaturile prieteniei s-au complicat pe parcursul uichendului.imagine that...bani multi dati aiurea si locatie de party..as putea spune usor dubioasa.daca vreti sa ma surprindeti faceti-mi o petrecere supriza la o carciuma de nunti si botezuri cu meniul inainte stabilit, cu mes-en-place-ul facut,cu tort de nunta si nu uitati sa-i chemati pe ai mei parinti, si eventual si pe ai lui.La 2 noapte apare ideea geniala:hai la mare.zis si facut.la 3 jumate eram deja pe autostrada.cu palaria de paie si fara bani in buzunar.
am ajuns si in vama, schimbata si nu prea.soarele era la fel , marea sloi, cafeaua buna, doar o fasie noua de ciment.oamenii aceiasi, inclusiv baietii de la chioscalete, chiar si baiatul de la vinoteca..da cel cu sticle in copac, joint si eminem ascultat de 250 de ori.
si a inceput agitatia..ma rog..pentru altii.Pacat ca nici eu nu rezist prea mult la nervi cand sunt obosita si mi-am iesit din fire la un moment dat. Sfat:cu oameni nepotriviti nici la o cafea sa nu iesi.dupa indelungi cautari:cam 2ore jumate ne-am cazat in 2 mai ca sa facem plaja in vama veche.
una peste alta ziua a trecut cu leneveala specifica marii si cu pestiucii de rigoare serviti dimineata , la pranz si seara.a doua zi mult mai vesel totul, poate si din cauza oamenilor care au schimbat atmosfera.
cu riscul de a ma apropia de prietena noastra a tuturor - ovarita - am facut si o baita.am ajuns intr-un final glorios acasa asta dupa ce furia crem s-a incapatanat sa nu porneasca vreo 2 ore din constanta.
am ramas cu datorii, dar cu o amintire superba a primului uichend cu Ghetziu in vama,am obosit, dar avem un bronz superb...
zambesc doar cand ma gandesc

mi-e dor de mare

No comments: