Thursday, 26 May 2016

obosit,dar fericit - stii cum e

Clar, stii cum e..E atunci cand ai ajuns in varful muntelui si nu mai simti nimic, dar privelistea si  realizarea in sine iti iau rasuflarea si esti cel mai fericit; e atunci  cand dupa 5 ore in care ala mic zbiara adormi in bratele iubitului/iubitei fericit ca dormi, esti acolo si  traiesti cu , pentru si impreuna cu ei; e atunci cand ai rezolvat dilema aia dupa 3 zile, e atunci cand iti rasare primul vlastar din ardeii iuti, cei mai iuti :), e atunci cand gusti dintr-o prajitura pe care voiai sa o mananci si pentru care ai stat in bucatarie amestecand, cantarind si asteptand cateva ore..si are gustul perfect
<3 p="">Sunt obosita, as vrea sa le fac pe toate..but who doesn`t?
Pe de alta parte multumesc pentru si iubesc viata pe care o am, un pic agitata, un pic creativa, centrata catre well-being, autentica, plimbareata, boema, analitica,sarguincioasa..si ar mai fi, dar nu scriu  ca sa ma laud, ci scriu pentru ca simt nevoia sa impartasesc din experienta mea cu  speranta ca si altii  se vor regasi si se vor amuza si vor realiza ca nu sunt singuri cand simt ca nu mai au timp si  si pun intrebari si se analizeaza, cand simt ca nu mai e nimic de facut, cand se bucura pentru o floare sau o prajitura.Da suntem multi..dar suntem asa obositi sa mai si impartasim bucuria noastra cu altii..
Lunga introducere.
Esti obosit? De ce?Poti schimba ceva? Dormi mai mult, fa o baie lunga, bea mai putina cafeina..nu stiu zic si eu..sau deleaga :)
Esti fericit?(Foarte bine.)De ce? Tine minte asta si de fiecare data cand te simti sfasiat sau la pamant gandeste-te ca traiesti pentru momentele cand esti fericit.Astea conteaza, in ele se numara viata ta..nu in nenorociri, boli si nemultumiri.

Zambeste mai des la oameni, la cer, la copii si  animale mai ales.Nu trece indiferent pe langa ele..observa-le..iti vor aduce mult mai mult bine decat crezi

Da, zwergul se transforma in "health coach"..cum ii place ei sa zica :) E obositor dar iti aduce atata liniste- da, mie linistea imi aduce fericire :).
Enjoy the ride..it`s all you have chiar daca esti obosit..

*Pozele @Parcul National Cozia: jogging-ul de week-end cu view at the finish lineNo comments: