Wednesday, 27 May 2015

Clisee sexiste

Sunt glumele alea vechi, de cand lumea, cu  femeia virus care se instaleaza incet dar  sigur..sau  ceva de genul, sau  femeia care-si uita intentionat la tine sutienul sau mai stiu  eu ..ceva.Cercelul clar l-a pierdut. Nu cred ca exista femeie care isi scoate special cerceii sa-i  arunce pe jos sau prin pat. Cel care te suna ca ti-ai uitat/pierdut un cercel pe la el, clar mai  vrea sa aiba ceva cu  tine :)
Dar despre barbati  ce ziceti? Si  ei uita chestii la fete acasa, si  ei  cer un sertar sau  raft  sau vin deja pregatiti cu un necessaire si il lasa la tine ca oricum..mai vin:) pana nu mai vin.
Sau  mai  e faza amuzanta cand de dimineata vezi ca ai  4 periute de dinti..dar tu folosesti una. Bine totusi  ca se spalau pe dinti :))
De ce asa cliseu cu  rujul femeii pe gulerul barbatului, dar nimeni nu  zice de mirosul de parfum masculin prin toata casa dupa care aerisesti 3 zile?

Bine, hai  sa ne linistim un pic


El vrea ce vrei si  tu, il  deranjeaza ce te deranjeaza si pe tine - hai  sa nu-mi spui  ca nu  te deranjeaza pozitia capacului  wc-ului(sus sau jos, whatever), sau  cand vorbesc aia mult la televizor( meci  sau  telenovela, tot vorba multa e), cand el/ea gateste - la fel de mult jeg faceti,la fel de mult sta in incaperea aia in care iti pregateste ceva si  tu mori  de foame, cand sta prea mult in baie - toti  stam prea mult in baie la un anumit moment, cand sambata vream in pat pana la pranz , dar el/ea vrea sa fie activ/productiv  de la 8.

Da, s-ar putea sa difere momentele - ce bine e cand se intampla in acelasi  timp, nu?!

Si atunci  de ce sa nu trecem peste partea asta? Suntem la fel. Trebuie doar sa gasim toleranta si bunavointa si  optimismul.Sa avem incredere in noi, sa ne cunoastem..sa..bla bla bla..usor de spus, greu  de facut, dar nu imposibil.

Un pic de constientizare, va rog..si  totul va fi mult mai simplu. Adica fara reprosuri, lacrimi sau mai stiu eu  ce sunete sinistre

Good happy vibes to  everyone ;)


No comments: