Sunday, 29 March 2015

spring time..

Imi place cand in casa miroase a prajituri sau a chiftelute de naut.Am gasit in "bucatarit" cea mai  eficienta metoda, in acest moment, pentru  a canaliza energiile negative si  le a aduna pe cele pozitive. Asta si  sportul. Pentru citit imi trebuie stare.
Am decis sa ma redescopar facand lucruri care imi fac placere, care imi aduc zambetul pe buze. Asa ca gatesc, citesc, ma plimb mult, fac sport si incerc sa aduc in viata mea oameni langa care ma simt eu, mi-e dor de cativa oameni, mi-e dor sa calatoresc, mi-e dor de munti..but I will get there.

Cand vad visinul inflorit in geam incep sa am sperante ca se poate, cand merg la evenimente de genul  lansarea  "Proud to be Romanian" sau  tururile ARCEN prin Bucurestii lui Eliade incep sa cred ca se poate mai bine, mai mult.

Refugiul in munca poate fi o solutie, dar, parerea mea, te indobitoceste - mda, poate ajungi  sa fii  cel mai bun pe felia ta, dar nu cumva, insemni ceva mai mult de atat ? acum depinde de persoana - fiecare cu  satisfactiile si scopurile sale.

Eu stiu, sunt mai mult.Hai ca o sa fie o primavara frumoasa :)

No comments: