Sunday 3 August 2014

motivationala de august

Cred ca toate scrierile mele de pana acum  au fost usor texte motivationale.Nu mai  scriu  de ceva vreme pentru ca nu mai am motivatia, this is the truth.Vorbesc cu mine sau cu pisica, am adunat  drafturi, idei, ma gandeam iar sa ma inregistrez cand imi vine vreo idee.

Vreau liniste, vreau  ca toate gandurile astea incalcite sa se desluseasca, nu mai vreau sa imi dau  silinta dupa cai verzi pe pereti, vreau sa nu mai simt timpul, vreau sa uit, vreau sa ma indragostesc, vreau o  vacanta lunga lunga..hmm..da, urmeaza
Cred ca m-a batut soarele in cap prea tare.Ma amuz, ma plictisesc, plang; eu cu mine si pisica si  rosiile din pervaz. Which is fine by me in most of the days:)

Ne credem  nemuritori, credem ca mai avem timp , ca putem oricand sa o luam de la capat , ca putem trece peste suferinte usor.Da, se poate, dar iti trebuie motivatia.Ce te motiveaza? The highest mountain, the steepest slope, the shiver on your spine when you go deeper higher, further, faster, the wind in your face, music, a baby smiling..?

Ce faci  cand realizezi ca iti e de ajuns tot ce esti si tot ce faci? Iti zic eu: cauti liniste.


Stiam eu  ca m-am cam grabit.Daaar.. I say start again :) life is like a box of chocolate..you`ll never know what you`re going to  get


2 comments:

Anonymous said...

Inca esti fumatoare?

zwergverboten said...

din pacate, da