Wednesday, 24 April 2013

revolta de miercuri

voi  fi  uracioasa, as always.
 Am realizat si  simt nevoia sa anunt. Cel mai probabil  voi  emite truisme; unele acceptate de toata lumea sau majoritatea iar, altele considerate din start gresite.
Din start esti considerat ingamfat daca reusesti mai mult decat ceilalti, arati mai bine decat ei, ai pasiuni/preocupari placute,esti mai fericit.
Esti mult mai apreciat daca ai un succes dupa un esec si nu un succes dupa succes( atunci se cheama ca ai mancat rahat cand erai mic).
Femeile simt nevoia sa emita o fraza/propozitie rautacioasa fara un motiv anume, asa cum barbatii simt nevoia sa fie misogini.
Nu cred musai ca e in natura neamului insa, e atat de simplu sa te plangi fara sa faci nimic si  sa-ti arati cu mandrie ranile cauzate de propria-ti inconstienta, indiferenta, ignoranta.
Am fost invatati, crescuti sa ni  se dea fara sa facem nimic( eu  dau  vina pe comunism), apoi am invatat sa ne plangem, cersim, aratam ranaile, cerem drepturile din nou fara sa facem nimic si mai  ales am invatat sa judecam , sa fim hateri, la fel, fara sa facem nimic pentru noi- just waiting, if anyone gives  a fuck ( well..they do not).
Pai, tu crezi  ca daca stai cu mainile in san si te uiti cu  aroganta si usoara indiferenta o sa apara curcubeul ?aa..da, bine, comentezi pe feisbuc, lincdin , tuiter si  altele asemenea.


For fuck: traieste asa cum vrei dar daca vrei  sa fie liniste fa si  tu liniste, daca vrei sa-ti  zambeasca  un chelner lasa-i  10% ca ti-a adus la botul calului apa plata cu lamaie, nu mai  arunca  mucurile de tigara pe jos, ca sa  nu mai zic de ambalaje( pentru  ca apoi  sa remarci uite ce frumos si curat  era la..Vienna?) si  urmareste-ti scopul, linia, viata, zambeste - noi toti  suntem oglinda-zambeste-mi  si iti voi  zambi inapoi


1 comment:

impachetari anticelulitice said...

Cel mai grav este ca dupa un succes sa urmeze un esec.