Tuesday 12 March 2013

terapie

du-ti sufletul la terapie, invata-l sa nu mai fie stresat, invata-l sa se bucure de lucrurile mici, invata-l sa ignore mizeria din jur care nu-i aduce nimic altceva inafara de tristete, griji,  stres, nopti nedormite si pline de ganduri. Du-ti sufletul in natura, invata-l sa respire din nou, sa creada ca se poate mai bine, ca aerul e curat si mancarea sanatoasa. Du-te cu  gandurile departe si intoarce-te repede pentru  ca aici, chiar aici e toata fericirea ta, in clipa asta, care nu o sa mai  fie niciodata si valorifica fiecare moment. Spune ce ai pe suflet , cu  diplomatie si tact nu vei deranja pe nimeni. Invata sa ceri, invata sa te lasi ajutat si salvat o data, de doua ori, de cate ori trebuie. Ai incredere in tine..pff..this is a tough one..ti-a fost  de atatea ori incercata si  darmata increderea in tine ca acum nu mai  stii  sa zambesti, sa ceri  , sa te bucuri. Nu, nu masca aia pe care  o  afisezi  constant, nu la aia ma refer, ma refer la tine, asa cum esti.Razi, uita-te in oglinda si  razi. Priveste-ti ochii..ei  ce zic?rad si ei? ..Atunci nu  e bine..

Du-ti sufletul la terapie.Asculta muzica ce-ti place, nu te mai orandui cu lumea doar de dragul  de a fi oranduit..o sa te trezesti  la concert ca te uiti in directia opusa scenei. Citeste ceva pentru  sufletul tau. Nu conteaza ca cei din jur  nu  citesc sau  citesc ceva "net superior". Te vei trezi  holbandu-te la carte si cu mintea la 200 km departare. Joaca-te, joaca frunza, joaca-te rumy, sari sotronul ala desenat  de copii cu  creta pe asfalt in spatele blocului sau in parc, fa  un om  de zapada. Stop wanting to  be the best, the first, the only one..esti. Doar pentru  ca  nu  ai incredere in tine  nu inseamana ca trebuie sa tragi zilnic ca  un bou la jug, sau  sa accepti orice si  sa taci sau  sa nu  ceri ajutorul, sau  sa  nu  zambesti :)

Nu  se intampla toate asa cum si  atunci  cand vrem, invat alaturi  de cei  dragi  asta, doar pentru  ca  nu  stim sa acceptam si  am uitat  sa zambim si ne pierdem in nimicuri. What  really matters? What makes you happy.


1 comment:

Vlad said...

du-ti sufletul la spa :-P