Thursday, 21 February 2013

ce se mai intampla joi

Se intampla sa te trezesti de dimineata , sa te mobilizezi, sa dai o fuga in piata la pranz , sa-ti alegi salata cea mai creata, sa citesti, sa te gandesti la sanatate pe pamant, sa faci o  prajitura buna, sa fii usor dezamagit de reactiile celor din jur, sa asculti muzica buna, seara sa fii impacat cu  tine si   sa ramana intrebari:
1.Uneori  chiar vorbesti singur?
 - pai..da..ori tu nu te exprimi cum trebuie( cuvinte, tonalitate, virgule..sau  sa dam vina pe dispozitie) sau  celalalt  nu  e destul  de receptiv( probabil din aceleasi motive enumerate mai  devreme)
2. Numai tu simti mirosul  ala?
 - se prea poate.Ai o problema la ficat  sau  cei din jur ignora..orrr..they  don`t give a fuck
3. Esti singurul  care zambeste la metrou?
  - probabil  ca nu, doar ca  nu  vezi pana in capatul  celalalt sau poate esti singul multumit  ca esti in metrou la ora aia.
4.Mai  ai mult de asteptat ?
 - Da, rabdarea e  o virtute
5. Sunt singurul  care asculta L`enfant Sauvage  la 22:00, care inchide usa la ghena de gunoi, care nu considera properly mancatul usturoiului si cepei in birou, care ignora meciul  de fotbal, care face planuri pentru  iunie, care nu intelege ce zic baietii aia la Obor?!
 - Nu :)

In concluzie..de ce  nu ne-am bucura de minunata zi  de joi cu  tot ce se intampla azi ?Chiar daca ne vedem sau nu  joi( vaaai cat de clishe -  da  imi plac si  astea uneori)

da. si joi...still missing the mountains 

No comments: