Sunday 20 January 2013

repetitie ( x 3)

You shall not...

nu o sa-ti fie frica, o sa zambesti si o  sa infrunti. te vei bucura de lucrurile mici  la fel cum te bucuri de cele mari( corect, da, nu cu  aceeasi intensitate), te vei bucura la fiecare mesaj de la prieteni vechi, vei  zambi la auzul unei melodii de odinioara.
nu va fi sa plangi, nu te vei lamenta, nu vei simti nevoia..de nimic.Nu vei recurge la metode alternative, nu vei  renunta..nu vei judeca

You  might

razi..s-ar putea sa razi, sa plangi, sa simti, sa vrei altceva, sa nu poti sa te exprimi, sa te ineci  cu propriile sentimente, sa vrei ceva, sa crezi ca vrei  ceva, sa te minti, sa canti, sa te pierzi, sa imbratisezi necunoscuti, sa nu stii unde esti, nici unde vrei sa ajungi, sa dansezi singur in ploaie, sa exagerezi, sa te ingrijorezi prea mult, sa crezi prea mult sau prea putin. Sa-ti fie frica.

For sure

o  sa visezi, vei  vrea binele, va fi  cald, va fi zapada, va fi  vant, va fi un  rasarit, va fi o piesa,  o obsesie, un om  care sa te asculte, vei iubi,vei  rade, te vei implica,  o sa mai  treaca  un  an, o luna, vei mai plange, iti va mai  fi  frica, te vei mai bucura, or sa fie lacrimi, o  sa crezi si o  sa dansezi  dupa care din nou...you  shall not, you might..for sure.

No comments: