Tuesday, 20 November 2012

cu alti ochi

vad, aud, simt locuri  vechi, oameni noi, prieteni de o  viata, muzica de un an, colegi de un an si jumatate altfel. Poate e doar  o  faza, poate incep sa constientizez altfel lumea de langa mine. Un lucru e sigur: nu mi-e dor, nu tanjesc, decat dupa civilizatie. Mi-a placut capitala franceza acum, ascult altfel Riverside de pe albumul original,imi plac mai mult prietenii din copilarie  in roluri  de oameni mari, nu ma mai uit cu  entuziasm la oameni noi, admir de la distanta, critic de aproape.
Stiu  sa zic nu, da, uneori  e greu,  dar stiu  sa zic  nu acum. Am invatat  sa accept - nu  tot, dar am invatat  sa accept ca soarele  nu apare cand vreau  eu, ca cei  de langa mine  nu  reactioneaza la fel  ca mine, ca nu  am dreptate, ca  nu  stiu, ca mai  am de invatat, ca e mai bine sa tac, ca uneori  e mai bine sa "speak my mind".

Am luat  vacanta doua zile, sau  cel putin am incercat.Am trecut prin momente de cumpana in fata miilor de albume pe care mi le doream la Virgin Records, ale locurilor pe care voiam sa le (re)vad si nu ma puteam decide ce e mai important, ce conteaza mai mult - you know..eternele decizii. Nu  regret nimic si  asta  imi  aduce  un  zambet larg pe fata si un fel de liniste( stupida, avand in  vedere luptele interioare ce s-au  dat in ultimul timp).

Aceleasi  terori pe capul nostru: nimic  nu  e de ajuns: timp, bani,patura, prietenii, admiratia, recunosterea etc etc - da..cu  totii  ne lovim  fix de aceleasi  dileme; depinde doar de unde le privim  si cu cata detasare. Ce conteaza? Ce nu?

Minteam mai  devreme - mi-e dor de cafeaua de pe Mariahilfestarsse, si  de paella bine facuta din  Barrio  Gotico, de vinul  cipriot si pestele din portul  turc, mi-e dor de  un spectacol  de improvizatie si  de  o  tura pana la mare cu  Tob, de  o  zi  de stat in pat si vazut filme, de cocotat  in marul din curtea bunicii  si  citit Sadoveanu, de mirosul  din Costila...daar vreau  altceva - pe astea le-am bifat  si cu  siguranta ce ma asteapta e la fel daca  nu  chiar mult mai captivant si provocator.

---------------------------------------------


si pentru  ca se apropie sfarsitul  de an si  voi  fi preocupata cu  alte  " interioare": Multumesc pentru un "sezon"  minunat plin de.. tot : Bogdan, Sonia, Dragos,Oana P, Roxi, Christi,Alexandra, Radulescu,Ale, Ancutza, Dani, Mada, Eri, Anca N, Sinziela, Ceolo( :p),  Alexica, Marcu, Cata, Ovidiu, Lungu, Tibi, Traif (:))) ),Delia,Gherghe, Mishu, Vladut Ionut & Marcel, Ralu` si  Diana-Missy -  ca ma suportati, acceptati  si iubiti atat :DNo comments: