Monday 5 March 2012

enjoy the ride

Incerca sa se bucure cat putea de tot ce-i oferea viata cu bune si  rele fara sa se raneasca prea mult. Intrebari  existentiale, curajul  de a spune verde  in fata o punea pe ganduri  cateodata; explicatia ca pentru sine era simpla: atata timp  cat nu  avem miza pentru compromis de ce l-am face?. Era atat de simplu si  totusi  atat de complicat.Asa e natura umana :sa-si caute sprijin in te miri  ce, sa-si  faca scopuri  doar pentru  a fi in stare sa traiasca si  a doua zi,  ba in trecut , ba in viitor.Da..si  care e prezentul?Acum?Acum?sau..poate acum? mare om Einstein: totul  e relativ

si la urma urmei  toti  luam decizii si  chit ca vrem sau nu trebuie sa ni le asumam.

de ce unii simteau nevoia sa  o  atinga cand ii vorbeau, de ce altii  se suparau  cand ea isi  vedea de viata, de altora nu le pasa absolut deloc? Simpatic cum ne intoarcem tot timpul la intrebarea copilului  de 3-4 ani: de ce?

fericirea de unul singur, constientizare, multumire de sine, implinire:  take it as it comes and enjoy the ride - oricat ne-am gandi  si ne-am intreba, suntem prea mici , prea insignifianti  ca sa conteze asa ca nu mai pierde timpul: materialul nu conteaza, petele de pe pahare ii intereseaza pe prea putini. Ai grija de sanatatea ta ca sa traiesti pana la 100  de ani  sau  risti orice oricum oricat  ca sa traiesti  clipa asta intens? E alegerea fiecaruia si niciuna nu  este mai buna sau mai  rea.

Just  relax and enjoy the ride: e cel mai  frumos lucru ce ti-a fost oferit :)









No comments: