Friday 24 February 2012

si rad.ba nu..surad

s-a trezit tarziu, si-a schimbat  soneria alarmei si  acum subconstientul  ei nu o mai aude.Noroc ca a sunat telefonul.Era colega sa  o roage sa-i ia niste lapte.Toata ziua cu  brainstorming-uri si chef de nimic, cu salata si coliva expirata la pranz.
Ar fi mers la concerte dar voia sa se vada cu oameni, sa inceteze sa mai  fie autista.Si guess what le-a facut pe toate.S-a vazut cu  fetele: gen girl talk intrerupte de chelnerul mult prea spart, dupa care s-a dus la grohaiala minunata( mda, am uitat  sa pun ghilimelele-ce simplu  ar fi  fost in loc sa scriu cuvantul lung).A primit un mesaj minunat - paranteza: e minunat  cand oamenii iti multumesc ca i-ai  facut sa se simta bine altfel.
Si  a plecat  la concertul unde a facut cunostinta cu oameni noi, a batait din picior, s-a bucurat  ca e acolo, dar s-a intristat-  nu  se stie inca din ce motiv

paranteza am inchis-o  demult

taximetristul i-a urat " va pup ,  o  seara frumoasa"( nush  daca cu virgula sau nu), a vrut sa dea un mesaj dar doar l-a scris si  acum e in drafts - probabil o  sa-l  stearga sau o  sa-l  trimita cand  o  sa se simta in stare, s-a intalnit cu oameni  frumosi si mai putin frumosi  care nu au deranjat-o  deloc chiar.

Se gandea ca trebuie sa doarma dar si-a facut program, pana si in  week-end

nu  a mai  dormit de cateva zile si ii  e dor..nu  de somn, ci de senzatia de odihna. intamplari trragice fara replica, intlniri  de gradul 1 fara raspuns, muzica, citit si  gandul  ca-i trebuie ceva sa inregistreze

still missing something, still cooking, still smoking and drinking dar nu lipseste zambetul  :)

No comments: