Thursday 5 January 2012

the way to wake /grow up

ia-ti  doua zile pauza.Inchide-ti telefoanele si  stai  departe de retele de socializare.Concentreaza-te pe tine si pe ce iti place sa faci. Bucura-te de momentul  tau cu  tine , fara sa te gandesti la nimeni.Da, suna egoist  dar cred ca e sanatos. Asculta muzica ce-ti place..o  sa taci mult..vreo  2-3 ore dupa care  o  sa incepi  sa vorbesti cu tine.la inceput o  sa te injuri dupa care  o  sa-ti zici :"hai mah  ca se poate..hai  ca poti..o  sa freci , cada, wc-ul, chiuveta..dupa care  o  sa treci pe la bucatarie si o  sa incepi si  acolo  sa vezi pete pe faianta si chiuveta. O  sa cosi, o  sa maturi..mda..ce mai.. vei  avea degetele crete si  chef de nimic..te-ai gandit, te-ai  razgandit si  te cauti.Stii  ca la un moment dat  vei  da un telefon..inca nu  sti cui..ar fi bine sa-l suni pe el sau  ..nu?pe mama daca  o suni  va intra in panica..asa ca stai in expectativa. Sa duci gunoiul  seara, oare e sarbatoare? ce mai conteaza? esti  tu cu tine si  te regasesti .Faci  tot ce nu  ai  facut in ultimele luni.
Do  what you  do..what you  want the most
Un dus lung,  o piesa noua, una veche..o  sa vrei  sa dai cu  aspiratorul  dar e 11 noaptea asa ca te potolesti  rapid..Ai  gatit, ti-ai taiat unghiile, ai citit stirile.Mai bine te pui in pat si  citesti Bruckner sau un site pentru  femei.
Intre independenta, libertate ( asa cum sunt ele intelese azi) si  nevoia de a apartine cuiva..E timpul  sa cresti, sa te descurci, sa iesi in strada si  sa canti sau  sa dansezi, e timpul  sa fii  tu

1 comment:

ivoire said...

multumesc. ma bucur ca te-ai facut sa fii mai ok, desi nici eu nu te cunosc. e perfect asa