Friday, 16 December 2011

a experimenta

In asteptarea sfarsitului  de an experimentez:
Am fost la Fire of Anatolia.Nu  credeam sa-mi placa dansul din buric, insa asteptarile mele au  fost  depasite de profesionalismul  celor de pe scena.M-am dus din curiozitate si pentru  ca am primit niste invitatii. A fost petrecerea unei companii de telefonie,internet s.a. Am fost intampinati  de chelneri la 4 ace servindu-ne cu vin in pahare de plastic cu picior. Mai  tarziu  am descoperit ca pe langa toate gratuitatile alcoolice si non-alcoolice, alune, floricele si  cafea din holul salii polivalente, inauntru ne astepta huzureala.Firma de catering angajata si-a facut datoria impecabil.Erau  rapizi , eficienti iar mancarea in miniatura parea absolut delicioasa - se bateau turcii la gura corporatistilor in devenire.
Dupa aproximativ  o ora  s-au auzit primele semne de incepere a show-ului propriu-zis.Nu mica mi-a fost mirarea sa aud 15-20  de minute in sir vocea din difuzoare rugand respectuos sa luam loc in sala pentru  ca va incepe spectacolul si  sa vad aceiasi ghiolbani inca stand nestingheriti si surzi la coada la mini-prajitura, mini-painica si mini-aspic, dupa ce se imbuibasera o ora si  aruncasera ambalajele prin toata sala.
Intr-un final  glorios a inceput si  spectacolul, nu inainte de discursul interminabil  al  directorului  corporatiei care mi-a lasat  impresia ca i-au murit laudatorii.
Dansatorii s-au miscat cu o viteza si o precizie demna de recordurile castigate. Fetele gratioase, baietii cu  genunchii rezistenti( cine i-a vazut stie despre ce vorbesc), piruetele , strigatele ( care mi-au amintit de dansurile noastre populare) toate acompaniate de tobe si  ritmuri  cat  se poate de orientale.
 Una peste alta mi-a placut mult si ma bucur ca nu  am ratat ocazia sa bifez si  asta pe lista mea de :to do/to  see.
 

up to  further notifications recomand: Rome, Russian Circles, Emptyself, Puscifer, Opeth, Gojira, Sonoio, Fowles, Levy,Allende, Palahniuk, sushi, Kringle,paste ren si ciorba de cartofi cu bors si  smantana :)

No comments: