Wednesday 23 November 2011

Fall evening

Ciudat  cum  atunci  cand am cate  o  seara in care ascult Volbeat ma apuca gatitul  de ceva dulce.In seara asta incerc mere in foietaj.Da, se pare ca asta e toamna in care testez retete, fac nemaifacutul  s.a.m.d.

Zilele trecute am aflat ca noi copii  rebeli din faimosul liceu cu  dungulita bleu avem atat de multe pasiuni comune ca m-am minunat din nou.Majoritatea ne-am facut motociclisti, majoritatea suntem muzicali sau  melo-dependenti, majoritatea gatim si ne place, si mai ales ne place sa o aratam.O fi de la educatia primita sau doar am baut de atatea ori unul dupa altul.:)

Lumea asta mica in care ma invart imi place atat de mult uneori...Sunt convinsa ca lumea e mult mai mare, dar  nu  stiu cum fac de ma invart in aceleasi cercuri  altfel nu  as avea cum sa intalnesc oameni  dragi oriunde ma intorc. Aici  e clar: I cannot hide :D - nu  ca as vrea.Toamna asta mi-a adus niste porniri prietenoase si  calde.O fi  de la mirosul  de mere coapte din cuptor, sau  de la imbratisari.

Obsesii muzicale,cateva carti, gatit, prieteni, impacare, ganduri  vesele si imbratisari - asa e sfasitul meu  de tomna..al tau cum  e?

1 comment:

Alexi said...

alexi18.blogspot.com