Saturday 23 April 2011

sfanta zi de sambata

Si trece timpul si am ajus sa scriu din Craciun in Paste.Si iata ca e "sambata mare" sau cum se zice..sau cum ar zice mama "sfanta zi de sambata".Am facut mai multe decat mi-as fi imaginat ziua incepand furtunos.Sunt chill si impacata poate usor resemnata,sunt bine dupa mult timp desi situatia analizata cu ochii de acum o saptamana nu e roz. Ma simt bine eu cu mine.Dupa mult timp in care m-am instruit sa zambesc m-am regasit:stiu ce vreau, stiu ce simt, stiu ce pot sa fac, stiu sa ma simt bine cu mine.
E sarbatoare si fiecare petrece cum stie :cu o zi inainte de sarbatorile pascale lumea danseaza, canta, asculta muzica la 90% din volum, mananca, face ultimele pregatiri,se cearta.Nu stiu un singur om care sa se caute pe sine prin reculegere - toata solemnitatea acestei sarbatori.
Eu recunosc..sunt prea prinsa de cotidian si lumesc ca sa pot atinge acea stare prin reculegere.
Pentru prima data nu mi-e dor de nimic..nu as face nimic...

feeling good about all azi in sfanta zi de sambata cand nimeni nu se cearta, sufera, plange..


Sarbatori fericite:)!

1 comment:

cori said...

eu n-am ascultat muzica tare, nu m-am certat, nu m-am spetit muncind... mi-am facut manichiura, m-am plimbat prin gradina botanica, am baut un vin si-am preparat niste briose fara gluten, pentru sfanta masa din santa duminica din sfanta statiune balneoclimaterica...:)
iti urez chill in continuare si sa ne reglam respiratiile curand!