Tuesday, 15 March 2011

promisiuni

Daca zici ca faci ceva, faci; daca promiti ceva, cu atat mai mult.Daca zici ca dai un premiu il dai, daca zici ca astepti pe cineva la party, il astepti.Daca zici ne vedem la 7..ei bine la 7 fara 2 minute esti acolo, asa ca sa ai timp sa te aranjezi, sa-ti stergi pantofii, sa-ti tragi sufletul - sa nu gafai in fata persoanei cu care trebuia sa te vezi.Daca esti punctuala nu inseamna ca esti neinsemnata sau neinteresanta sau neimportanta. E ciIvilizat si frumos sa ajungi la timp, sa te tii de cuvant si sa faci ce ai zis ca faci.
Aaaaa…ca esti genul de se trezeste cu 3 ore inainte de programul de birou si tot intarzie 30 de minute, asta e partea a doua: nu sti sa-ti programezi timpul.Ei te iubesc si asa, si pentru asta ( pentru ca le dai si lor mai mult timp).Pai atunci trebuie sa facem program.
Urasc sa astept , sa stau la cozi.Daca vezi ca esti in intarziere da macar un mesaj/un telefon cu 10 minute inainte.Asa e frumos si politicos.Daca nu stiai asta pana acum, nu-i nimic..nu e niciodata prea tarziu sa invatam lucruri noi.

No comments: