Wednesday, 27 October 2010

every day


ah..unii mai ciudati decat altii, da, ma refer la oameni, si nu musai in sensul rau.Ma lovesc de tot felul de oameni.Unii ma surprind pozitiv altii din contra.Cica daca esti mai gras , nu-ti este frig.Asa e.Azi am congelat cu tot cu pulover pe gat si geaca si ghete.In autobuz era o tanti pe la 130 de kg in pulover care-si facea vant de atata cald cu un ziar.deci..da....que hora es ?
Mai stiu o tanti care s-a parjolit de la solar.are cojite pe fata si i se pare ca e mega smart doar ca are bani.Pacat ca nu stie ce sa faca cu ei.Ii da sa se parjoleasca la solar
mdea...
mai nou merg cu drag la munca de dragul proiectului si al gimnasticii de dimineata. Va zic eu, daca incepi ziua cu ceva exercitii fizice, altfel te simti..vesel adica si plin de energie.
Beti apa.Toate studiile cercetatorilor canadieni(da, si eu rad cand scriu) sunt pe bune cand vine vorba de baut apa.Beti apa fratilor, e ieftina sau gratis si tine loc de cafea , mancare, tigara sau alte vicii.
Azi am aflat ca merg cu 7,2 km pe ora.Asta inseamna ca as ajunge la bunica`mea in aprox 80 de ore fara intrerupere de ritm..lol

si dupa cativa ani buni( nu spun cati ca mi-e rusine)pot spune foarte mandra ca am o mama minunata pe care o iubesc la nebunie.Te iubesc mai mama mai :)!!!!!
Every day,my life..fara atatea englezisme ca pe blog.
O sa fiu bine, sunt bine
noi sa fim sanatosi


special tks: Ghetiu,mam`, taticul`, mimi, Ale, Mina, bebelusha,roxi.I feel like a star

No comments: