Monday 29 March 2010

love-hate

Si am auzit de dimineata ca in urma unor cercetari oamenii amabili si draguti traiesc mai bine, mai mult, mai fericit.Sunt total de acord cu aceasta concluzie.mai greu cu pusul in aplicare in Romania si in special in Bucuresti.Fete lungi, claxoane nervoase la semafoare,balti, gunoi.Vorba lui Dobro:"Aveam, intr-un interviu, serioase rezerve ca Dalai Lama ar ramane in toate mintile daca ar trebui sa ajunga zilnic la serviciu, in Bucuresti. Si inca mai am"
.... adevarat.
Hai sa fim amabili, macar acum in saptamana patimilor.Nu ne costa nimic daca spunem "multumesc" sau "o zi frumoasa".Zambeste casierei de la supermarket nu o mai urmari ca un uliu sa nu te taxeze in plus, multumeste-i cand pleci - nu o sa-ti cada gradele de pe umeri.
Chiar trebuie sa claxonezi din orice?Mi-am propus sa zambesc si sa fac dragutz cu mana tuturor celor din trafic pe care ii vad nervosi.Simt ca o sa functioneze.
Da..suntem un popor de "hateri"..o sa mai treaca un timp si o sa mai curga multa apa pe Dambovita pana cand o sa invatam sa fim amabili,pana cand o sa invatam sa ne purtam civilizat.
Hai sa zambim macar un pic,o sa ne facem bine in primul rand noua

No comments: