Friday 6 March 2009

fericirea are chipul tau

ce frumos se iubeau oamenii inainte.Da sunt nostalgica.indragostitii ieseau in parc si se tineau de mana timid, pe sub salcii.o ciocolata amara impartita la doi era cea mai dulce atentie alaturi de vreo floare rupta din gradina vecinului.o dupa amiaza la gradina de vara ..o limonada la Buturuga sa zicem.Femeile nu stiau ce-i aia vulgaritate, iar barbatii erau atenti.
cat de romantice mi se par iesirile cu barca in herastrau la apus de soare intr-o vineri dupa program.Am uitat sa fim sensibili.De ce?Azi sa fii sensibil e semn de slabiciune, de vulnerabilitate, azi vrem cariera si costum si masina si vrem sa ne depasim starea si de cele mai multe ori nu reusim decat sa ne extenuam, sa uitam ca exista atatea lucruri , atatea stari care ne fac fericiti.Uitam ca lucrurile mici aduc zambete, zambete vitale pentru existenta noastra cat de cat sanatoasa
Azi parca am uitat sa iubim frumos.Azi ne ferim sa aratam lumii ca iubim.Azi e ilar sa spui ca esti indragostit( ca doar ..ce..mai esti copil?!).Azi esti intrebat mai intai:ce se ocupa?are masina?are casa?
...chiar conteaza?multi zic da..pentru ca dragostea nu tine de foame.
Azi reducem totul la material.Incercam chiar sa explicam spiritualul simplificandu-l in comparatii materiale.
mai crede cineva in dragoste adevarata, pura..?

5 comments:

Anonymous said...

mai crede cineva in dragoste adevarata, pura..?

da, dar prefer sa ascund acest lucru din motivele enuntate de tine mai sus. m-am cam saturat sa fiu luat de fraier pentru ca sunt printre putinii care mai pot iubi ca la 18 ani.
Din pacate suntem "o specie" pe cale de disparitie datorita societatii in care traim, o societate care are un singur tel: Sa ajunga pe cea mai inalta treapta a Bunastarii Materiale/Sociale, calcand in picioare:
- toate sentimentele care le-au "zdruncinat" vreodata fiinta.
- iubirea fata de semeni.
- respectul de sine.
- chiar si ura.

zwergverboten said...

:) stiam eu ca mai exista romantici incurabili.frumos.imi plac oamenii care iubesc si atat.nu mai ascunde lucru asta

Domnu'K said...

cata, nu dau jos scutu' prea curand.

Qr said...

da
ce zici de asta? DA DA DA :))
impedimentul major e ca sta ascunsa pe undeva, a ramas in cutie ca speranta iar eu dau doar peste maimute.. =))

zwergverboten said...

@dlK: las ca trebuie doar sa intalnesti persoana potrivita ;) trust me

@Qr:maimute zici.au si maimutele farmecul lor:p.poate nu ai dat de maimuta care trebuie.toate vin la timpul lor pentru cei ce stiu sa astepte