Wednesday 25 February 2009

feeeeeeliiings..noothing more than feeeeliiingss

in incercarile disperate de a scapa de mizeria cotidiana plina de "crize"..ce m-am saturat de discutiile astea:" oare de sunt mai putine masini pe strada?parca se circula mai lejer"/ "o fi de la criza .nu mai are lumea bani de benzina"; "cu criza asta cred ca trecem la regim de austeritate si o sa fim un popor suplu";"multa lume n.f....ricita zilele astea..o fi si asta tot de la criza?!" am facut tot felul de sondaje.
Imi plac oamenii veseli langa mine,oameni care stiu sa se autoironizeze si stiu sa zambeasca, imi plac oamenii puternici si din pacate parca inalnesc din ce in ce mai putini.poate asta e si motivul pentru care am devenit usor anti-sociala.Nu-mi place sa ies sa ma intalnesc cu tot felul de personaje care nu stiu altceva decat sa se lamenteze.nu mai vreau.iertati-ma dragii mei dar nu mai pot.incerc zilnic sa-mi sterg de pe frunte scrisul cu "spuneti-mi mie, va ascult eu,ia uite ce umar pufos am, numa bun sa mai planga cineva pe el"; ma umpleti de energii negative de care nu am nevoie. Si de cand cu recesiunea parca sunt si mai multe intalnirile de acest gen.
Ce cere un pic de mobilizare? un strop de vointa, un zambet tamp in oglinda,un pic de incapatanare, un calcul la rece cu asezat pe hartie minusuri si plusuri, pro si contra.

aaaaa.sunt prea calculata? macar eu nu bazai din orice, peste mine inca nu a dat criza si chiar daca mai am 5 ron pana la sfarsitul saptamanii stiu sa ma autoironizez..data viitoare sa-mi fie invatatura de minte
Criza e ca ne-am destrabalat pana acum, dezamagirile sunt de la asteptari nefondate, probleme de sanatate - de la excese etc etc. totul porneste de la noi.Si daca eu sunt vinovatul de ce sa ma apuc sa plang?doar eu mi-am facut-o cu mana mea si ..ce face omul cu mana lui..(nu nu laba)...lucru manual se cheama

zi plina,poate prea plina

1 comment:

Domnu'K said...

e 04.02, am intrat pe net si asa cum am promis am citit postul tau. bravos!