Monday 26 January 2009

part 40

obiceiuri nesanatoase sau nu
obiceiuri nesanatoase sau nu magnify

am inceput sa ma gandesc serios la obiceiurile nesanatoase care imi umplu viata, fara de care nu stiu daca as fi la fel de vesela, desi sunt constienta ca nu-mi fac tocmai bine.pe multe din ele le consider tabieturile mele, micile mele placeri acum imi vin in minte fix 10.

1.fumez aprox 1 pachet de tigari pe zi;2.beau alcool de fiecare data cand am ocazia;3. nu mananc carne,grasimi, patiserie, dulciuri, dar nu pot trai fara castraveciori in otzet;4. nu beau acidulat( decat bere);5.in fiecare saptamana trebuie sa pierd cel putin o noapte la vreun party/concert/eveniment;6.pup pisicul pe botic zilnic;7. merg pe o motocicleta( pt unii si asta e obicei nesanatos);8. ascult numai muzica data foarte tare;9. manac zilnic o inghetata de vanilie indiferent de anotimp( inghetzata de vanilie nu intra in categoria dulciuri);10. fac "bai de 100 de mii"(3 ore in apa clocotita)

slava domnului ca nu-mi rod unghiile sau ceva in genul, nu?..asha ziceam si eu.oricum ma voi apuca de sport poate asha o sa fumez mai putin

Wednesday April 25, 2007 - 12:55pm (EEST)
ntz ntz
ntz ntz magnify

nu mai am stare.ma fatzai pe scaun, imi vine sa ma rotesc.asha ca mai bine ma duc si mai fumez o tigara.afara e cald si frumos.aici e clad, sufocant si evident..naspa.vreau sa plec undeva.nu prea conteaza unde.m-as duce pana acasa sa-mi iau motoreta si as porni la drum.as trece pe la mogosoaia.vreau sa vina uichendu si sa plec la mare odata.simt ca ma sufoc.e clar..imi trebuie alt aer;poate de aia si fumez atat de mult.

vreau la mare, vreau in alta parte, vreau acasa..( am inceput sa ma port ca un copil rasfatat - mai am un pic si incep sa dau din picior)

da da ..vreau vreau..

acum probabil o sa incep sa pun bot...

ma duc sa fumez.

ma enerveaza scaunul asta, si biroul si ..tot

si ma duc sa fumez la baie..lol

Tuesday April 24, 2007 - 01:44pm (EEST)
din astea...
Asociatia Consumatorilor de Media, impreuna cu Asociatia Femeilor din Romania (AFR), Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie (AVAC), Institutul Roman pentru Pace (PATRIR) si Organizatia Salvati Copiii Mures au depus coroane de flori si lumanari in fata Protv-ului luni 23 aprilie, la ora 17, ora jurnalelor de stiri ,,insangerate”, in semn de solidaritate fata de victimele violurilor, omuciderilor si talhariilor, mediatizate agresiv si fata de cei care au fost aratati pe micile ecrane in ipostaze de infractori si ucigasi, incalcandu-li-se constant demnitatea.

Evenimentul a avut loc in prima zi a Saptamanii Mondiale fara Televizor si s-a constituit intr-un protest fata de politica editoriala “cumparam audienta cu violenta”.

"Prin actiunea noastra dorim sa le aratam jurnalistilor ca nu mai vrem jurnale de stiri compuse numai din fapt divers, ca violenta, facilul si senzationalismul ieftin nu mai ,,vand”, ca vrem sa vedem in jurnalele de stiri si genuri jurnalistice “complicate”, cum sunt reportajul, ancheta… Ca telespectatorii nu se mai lasa cumparati ieftin, prin productii media care pedaleaza pe instinctele primare." (Horia Mihai Badau, presedinte, Asociatia Consumatorilor de Media)

Tags: intamplari
Tuesday April 24, 2007 - 10:35am (EEST)
fuckin` ...
fuckin` ... magnify

dupa ce toata ziua nu am facut altceva decat sa injur asta reflectandu-se doar in statusul de la mess, in rest trebuie sa recunosc..am fost o dragutza , acum nu-mi doresc decat sa ma duc undeva sa beau o bere.eventual in arcade cu o prietena si sa stam sa barfim.(unde esti bubuleee si cand vii?) sau whatever am chef sa vb mult

A fost o zi a exceselor si de ce sa nu fie asha pana la capat: m-am enervat mult, am dormit putin, am mancat mult, am fumat destul si o sa mai fumez pana adorm, m-am intristat, m-am agitat acum vreau sa..beau mult, sa fumez mult, sa rad si mai mult, poate dansez.sunt in asteptare de uichend cu senzatii si trebuie sa intampin zilele astea asha cum trebuie.( hihihi)

sper doar sa rezist pana la capat

concluzie: i really love my life, dar trebuie sa schimb ceva neaparat

Friday April 20, 2007 - 04:30pm (EEST)
that`s funny

si uite ca uneori horscopul e mai mult decat exact:D

"Gandurile dv. zboara departe, spre tari straine, spre localitati aflate la distanta, deci, daca aveati in plan acest lucru, plecati la drum cu mult entuziasm si dorinta de cunoastere. Orizonturile vi se largesc, ori datorita deplasarii in plan geografic, ori datorita semnelor pe care altii vi le transmit, prieteni sau rude de peste hotare. Va ganditi foarte serios la o calatorie importanta sau poate chiar la o emigrare"

pot sa rad?? de o saptamana nu fac altceva decat sa ma gandesc la tarile calde si chiar la o "emigrare" - hhihihi

Thursday April 19, 2007 - 01:07pm (EEST)

No comments: